Θέλουν την πρόκριση και την ψυχολογία οι Λύκοι ενόψει του ντέρμπι με Καλαμάτα Ζάκυνθος – Παναργειακός (15:00)

Στη Ζάκυνθο από χθες το μεσημέρι ο Παναργειακός όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο Δημοτικό στάδιο του νησιού (15:00) για την τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδoς.Οι Ζακυνθινοί μπήκαν με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού πήραν την νίκη επί του Αστέρα Πετριτή (3-1) στην πρεμιέρα, στόχος της ομάδας του Στάθη Καραμαλίκη η άνετη παραμονή της στην κατηγορία.
Οι Λύκοι μετά την “κάλπικη” ήττα τους από την Κηφισιά (0-2) επιζητούν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Παναργειακός αναμένεται να έχει τον “πρώτο λόγο” μια ενδεχόμενη πρόκριση θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του Βαζάκα για την επόμενη εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στην πανίσχυρη φετινή Καλαμάτα την επόμενη Δευτέρα στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν οι Λύκοι στο σημερινό παιχνίδι που λογικά θα είναι μια τυπική διαδικασία για να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.
Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν θα υπάρχουν VAR, ενώ τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ, με παράταση ή και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. 
Οι διαιτητές της σημερινής συνάντησης  Διαιτητής: Μαργαρίτης, Βοηθοί: Κλεπετσάνης, Τσαγανού, 4ος: Παπαγεωργόπουλος

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *